FOTOS L'huracà Leslie deixa diversos arbres caiguts i desperfectes a Terrassa

La majoria per filtracions, inundacions, caiguda d'arbres, rescat de vehicles i obstacles a la calçada

Les pluges s'intensificaran entre avui i demà a tota Catalunya
Les pluges s'intensificaran entre avui i demà a tota Catalunya | MeteoPallars
Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:07h
El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins a les dues de la matinada de dilluns 803 trucades per 544 incidències lleus provocades per la pluja. La majoria s'han rebut del Tarragonès (188), i al Vallès Occidental (76), on alguns carrers s'han inundat per embornals embussats. En tota a Terrassa han caigut 55 litres per metre quadrat d'aigua. 
 
La majoria per filtracions, inundacions, caiguda d'arbres, rescat de vehicles i obstacles a la calçada. A Terrassa, s'han rebut un total de 32 trucades i s'ha activat el pla d'emergència municipal. Han caigut diversos arbres, un a l'avinguda de Béjar. El Barcelonès, el Baix Llobretgat, el Vallès Oriental, el Baix Penedès o el Baix Camp han estat les comarques més afectades. 

La Policia Municipal de Terrassa ha fet aquesta nit més de 20 serveis relacionats amb l’aiguat. El motiu principal ha estat la caiguda d’arbres, que ha comportat una dotzena de sortides. La resta d’intervencions han estat per aixecament de clavegueres, danys en vehicles, la caiguda d’un fanal i danys en una benzinera.