Quatre accidents de circulació amb diversos ferits, a Terrassa

Un atropellament, un xoc amb un camió i un motorista, alguns dels ferits

Redacció
11 d'octubre del 2018
Durant el dia de dimarts hi va haver quatre accidents de trànsit amb diversos ferits. El primer va ser a les 7.48 h el 112 va alertar la Policia Municipal d’un atropellament al carrer de Sant Sebastià. Al lloc dels fets es va desplaçar una patrulla i una ambulància, que va atendre una persona ferida i la va traslladar a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa. Sembla que l’accident es va produir quan aquesta persona creuava pel pas de vianants que hi ha a l’alçada del carrer de Pare Font i un turisme que s’aproximava no el va veure i li va trepitjar el peu amb la roda.

A les 12.30 h, un turisme i un camió van col·lidir a la cruïlla dels carrers de Volta i Severo Ochoa. A més de la Policia Municipal, al lloc dels fets es va desplaçar una ambulància, que va atendre una persona ferida i la va traslladar a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa. L’accident es va produir quan un dels vehicles no es va aturar per cedir el pas a l’altre, tal com indicava el senyal de trànsit.

A les 21.55 h es va produir una altra col·lisió, en aquest cas entre un turisme que circulava pel carrer d’Amadeu de Savoia i una motocicleta que passava per la carretera de Rellinars. El turisme no es va aturar al senyal d’stop en incorporar-se a la carretera. Una ambulància va atendre el motorista, que en va resultar ferit, i posteriorment va traslladar-lo a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa.

Finalment, a les 23.30 h es va produir la caiguda fortuïta d’un motorista a l’avinguda de Jaume I, a tocar de la plaça de la Dona. El 112 en va informar la Policia Municipal, que va enviar una patrulla al lloc dels fets. Després de demanar una ambulància, els agents van comprovar que la motocicleta no tenia concertada l’assegurança obligatòria, motiu pel qual els agents van denunciar al motorista i van immobilitzar el vehicle.