Ona Martínez és la candidata per a les eleccions municipals de Jovent Republicà de Terrassa

Ona Martínez, cap de llista de Jovent Republicà de Terrassa
Ona Martínez, cap de llista de Jovent Republicà de Terrassa | Cedida
Redacció
10 d'octubre del 2018

El Jovent Republicà de Terrassa ha presentat Ona Martínez, que encapçalarà la llista de les joventuts d'Esquerra Republicana a les eleccions municipals del 2019. Martínez, que havia estat portaveu local i comarcal de la formació, va ser escollida per unanimitat en assemblea.

"El futur de Terrassa és el nostre, el dels i les joves de la ciutat, i el PSC ja fa massa temps que no el té clar", així de contundent ha arrencat Ona Martínez. "Per això, el canvi és indispensable. Ens hi juguem el nostre futur!", ha reblat. La candidata ha exposat que el jovent de la ciutat s'hi juga la ciutat "on hem d'estudiar, emancipar-nos i treballar; on ens hem de divertir i entretenir; la ciutat on construirem i farem la nostra vida". Per això, la formació és clara: el canvi és indispensable i, com prèviament havia avisat el portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana, Oriol Guerrero: "anem a guanyar una Terrassa republicana".

Ona Martínez, acompanyada del portaveu Oriol Guerrero, Sergi Castells, cap de campanya, i Sergi Gil, secretari d'acció, ha exposat els pilars sobre els quals el Jovent Republicà fonamenta el seu projecte per una Terrassa que col·loqui els i les joves al centre de les polítiques: transport, emancipació, coneixement, oci i drets i llibertats.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana aposten per "facilitar i incentivar la mobilitat sostenible del jovent, amb una indispensable mirada feminista", "posar els i les joves al centre de les polítiques d'habitatge i laborals per dotar-los de les eines per construir la seva vida a la ciutat", "donar ajuts a projectes concrets per tal que el talent que ve a estudiar a Terrassa reverteixi a la ciutat" i "una Festa Major jove central, que no exclogui ni margini al jovent de la ciutat", entre d'altres.

El Jovent Republicà inicia així un procés de debat intern, però que alhora vol interpel·lar tots els i les joves i entitats de la ciutat, per elaborar propostes concretes "que millorin el nostre futur".