TeC considera «inacceptable» que el govern de Vega augmenti la taxa de residus al 2019

Segons les ordenances fiscals la taxa de residus augmentaria un 6% i un 3% pels comerços

Contenidors de Terrassa
Contenidors de Terrassa | Anna Mira
Redacció
10 d'octubre del 2018
El grup municipal de Terrassa en Comú (TeC) exigeix al govern d'Alfredo Vega que no s'augmenti la taxa de residus de cara al 2019. Segons les ordenances fiscals presentades pel govern socialista està previst un increment de la taxa d'un 6% per la ciutadania i en el cas dels comerços l'increment seria del 3%. 

Davant d'aquest increment i la complicada situació que els últims mesos afronta el govern local pel què fa als residus, ja que fa poques setmanes l'oposició va suspendre la gestió municipal de l'empresa pública Eco-equip, TeC considera que la pujada de la taxa de residus "és un despropòsit quan la incapacitat de gestionar el servei ha estat més que evident".

Segons TeC cal "continuar avançant per assolir unes ordenances fiscals més justes i progressives malgrat les limitacions competencials en què es troben els ajuntaments". No obstant això, lamenten que "l'equip de govern que no té projecte, que actua de manera arbitrària i que ha fet una gestió política durant aquest mandat del tot ineficient".