Es manté activat el Pla d'Actuació Municipal per les pluges a Terrassa

El temporal deixa més de 140 litres a les comarques de Tarragona

Tempesta a Manlleu, aquesta nit.
Tempesta a Manlleu, aquesta nit. | Carme Molist
Redacció
10 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:08h
Les pluges han descarregat amb força aquesta nit i matinada a gran part de Catalunya.  Les comarques més afectades són les de Tarragona, amb registres importants com els 144 litres a Reus, els 131 a la capital o els 120 de Constantí.

Fins a les 7 del matí, els bombers han fet 276 serveis, la majoria al Camp de Tarragona, per inundacions o per vehicles aturats o bloquejats per acumulacions d’aigua. La línia de tren que uneix Barcelona amb Tortosa s’ha inundat a Salou i ha deixat bloquejat durant tres hores un Talgo que venia de Múrcia. També s'ha hagut de tallar durant diverses hores la línia entre Cambrils i Port Aventura. La circulació s'ha restablert poc abans de les vuit del matí amb restriccions i limitacions de velocitat. 

Protecció Civil manté activada l'alerta del pla Inuncat. Els municipis de Sant Quirze del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Terrassa, Barberà del Vallès i Barcelona tenen el seu Pla d'Actuació Municipal activat per les pluges.
 

Els #bomberscat hem atès des de les 20h d’ahir fins a les 7h d’aquest matí 276 serveis (213 al Camp de Tarragona). Alguns d’ells per atendre ocupants de vehicles aturats a causa de les importants acumulacions d’aigua, també per inundacions a baixos i pàrquings.

— Bombers (@bomberscat) 10 d’octubre de 2018

El barri de Port és un dels més castigats per la tempesta. La xarxa s'ha omplert d'imatges impressionants. Aquest en un recull de tot el que han compartit alguns veïns de la zona: