Detenen dues persones per trencar retrovisors d'una vintena de vehicles a Terrassa

Va passar al carrer de Pau Marsal, l’alçada de la carretera de Montcada

Redacció
09 d'octubre del 2018
Un ciutadà va alertar dels fets i la Policia Municipal va localitzar els culpables A les 5.10 h de la matinada de diumenge, un ciutadà va acudir a la Prefectura de la Policia Municipal per alertar que dues persones estaven trencant els vidres de vehicles que estaven estacionats al carrer de Pau Marsal, l’alçada de la carretera de Montcada.

Tres vehicles patrulla van acudir al lloc i, gràcies a la descripció facilitada pels testimonis, van localitzar a un dels sospitosos al carrer de Wagner. Minuts després, un altre patrulla va localitzar a l’altre sospitós a un carrer proper. Els agents van fer una inspecció ocular als carrers per on havien passat aquestes dues persones i van localitzar diversos vehicles amb danys recents.

En concret, hi havia trencat els miralls retrovisors de diversos turismes i els havien ratllat, a més de trencar els seients d’algunes motocicletes estacionades. Finalment, els agents van redactar acta de danys a tres ciclomotors, dues motocicletes i disset turismes. Per la quantia dels danys produïts, els agents van procedir a la detenció dels joves per un delicte de danys. Des de la Prefectura es van fer gestions per localitzar i notificar el cas a tots els titulars dels vehicles afectats.