Arriba la 50a edició del «Terrassenc de l'Any»

La data límit per a la presentació de candidatures és el dia 18 d'octubre fins a les 24 hores

Redacció
09 d'octubre del 2018
El pròxim dia 1 de desembre el Centre Cultural El Social celebrarà la 50a edició del certament del Terrassenc de l'Any. El passat dia 17 de setembre es va obrir el període perquè, tant les entitats com persones físiques, puguin presentar les candidatures d'aquelles persones que considerin que poden ser mereixedores d'aquest guardó honorífic. La data límit per a la presentació de candidatures és el dia 18 d'octubre fins a les 24 hores.

El propòsit d'aquest guardó és el de seleccionar cada any uns terrassencs que, per la seva trajectòria cívica, hagin enaltit la ciutat en els camps de la cultura, l'art, la beneficència, l'abnegació, l'esport, etc.

És condició indispensable de tot candidat estar vinculat a la ciutat per la formació, l'actuació o per ambdues coses alhora, a banda d'haver nascut o no a Terrassa.

Són condicions a considerar, com a valor afegit a tenir en compte, l'altruisme i l'abnegació en la seva actuació. En cap cas, no podrà ser candidat qui estigui exercint un càrrec polític. També és condició indispensable que la candidatura vagi acompanyada d'un currículum del candidat on quedi reflectida la seva trajectòria, amb l'objectiu que aquesta pugui ser degudament analitzada i valorada pel Jurat.

El Jurat està format per 15 persones, 5 persones de l'entitat, 5 persones del món de la comunicació i 5 terrassencs d'anteriors edicions. L'acte de proclamació del Terrassenc de l'Any tindrà lloc el dissabte 1 de desembre a les 19 h al Teatre Principal de Terrassa.