Terrassa estrena cursa contra el càncer de pàncrees a Catalunya

Es farà el pròxim 4 de novembre i les inscripcions ja estan obertes

Presentació de la primera Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees.
Presentació de la primera Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees. | Aj. Terrassa
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:38h
Terrassa és la primera ciutat de Catalunya que acollirà la Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees. Serà una de les quatre ciutats de l'estat espanyol juntament amb Alacant, Madrid i Ourense, on es recaptaran fons per finançar investigacions relacionades amb el càncer de pàncrees. 

La Cursa de les Ciutats Contra el Càncer de Pàncrees tindrà lloc el dia 4 de novembre pels carrers del centre de la ciutat amb sortida i arribada a la plaça Nova. El mateix dia, la cursa també es correrà a les ciutats d’Alacant, Las Rozas (Madrid), Milà i Bolonya (Itàlia) i el 25 de novembre a Vilamartín de Valdehorras (Ourense). 

L’objectiu principal d’aquesta cursa, per la que ja hi ha prop de 700 inscripcions a Terrassa, és el de recaptar fons que ajudin a finançar les investigacions d’aquesta malaltia (el 100% del que es recapti es destinarà a aquesta finalitat), visibilitzar-la i donar suport a totes aquelles persones i famílies que la pateixen. 

La iniciativa està organitzada per l’Asociación Cáncer de Páncreas (ACANPAN) i l’Asociación Española de Pancreatología (AESPANC). A Terrassa els impulsors de la Cursa han estat Chelo Fernández, i el corredor Jaume Leiva.