ciutat

Quins són els plans pel cap de setmana a Terrassa?

Descobreix les propostes que t'ofereix la ciutat

per Redacció, Terrassa , 12 d'octubre de 2018 a les 13:53 |
Aquest cap de setmana Terrassa ofereix diverses activitats per a tots els públics, us en destaquem algunes:


Dissabte 13 d'octubre  


- Els Cims per la llibertat (La Mola)
La iniciativa Cims per la Llibertat es durà a terme aquest dissabte 13 d'octubre i té com a objectiu realitzar una ascensió simultània als 18 cims del país que han estat escollits prèviament per presos polítics i exiliats.

- Fem un conte!
De 10 a 13h a la seu d’Ègara

Amb motiu de les jornades europees de Patrimoni a Catalunya, La Finestra edicions,
organitza juntament amb Museu de Terrassa, l’activitat “Fem un conte! El llibre
gegant de la seu d’Ègara”.


Diumenge 14 d'octubre 

- Vermut musical amb Mabel Flores Project.
Casa Baumann, avinguda de Jacquard, 1 a les 12.30h   
Mabel Flores és un dels noms que comença a fer-se un lloc al panorama  d'autor i que ja coneixem a Terrassa. La seva carrera en solitari és molt recent, fa poc més de 2 anys, però  el seu debut al capdavant de la banda catalana 'La Flor del Otro'  l'acrediten com a compositora, lletrista incansable i vocalista. El proper diumenge tornarem a gaudir de la seva música a la BAU HOUSE  amb una proposta que ens farà viatjar a ritme de reggae, pop-rock, ska i  worldmusic entre l'alegría, el desconsol, l'humor i allò quotidià. Un bany de sensibilitat, ironia, feminisme, vitalitat i abraçades en  forma de cançó. Amb Jofré Orús a la guitarra elèctrica. No et quedis a casa i vine a  gaudir del sol, els vermuts i la bona música. Entrada lliure a #taquillainversa.


Altres activitats

- Deu coses que pots fer aquest cap de setmana per descobrir el patrimoni català
Cada tardor se celebren al conjunt del continent les Jornades Europees de Patrimoni. A Catalunya, enguany s'han organitzat del 12 al 14 d'octubre, aprofitant el cap de setmana llarg del Pilar. Desenes de municipis s'afegeixen a l'esdeveniment i NacióDigital selecciona deu activitats per fer per descobrir el patrimoni català.

- Visita guiada a la Masia Freixa
Oficina de turisme, plaça de Josep Freixa i Argemí, 11, a les 12h, gratuït
Es tracta d'una visita guiada pels racons d'aquest emblemàtic edifici de la nostra ciutat, situat al Parc de Sant Jordi. Els visitants podran conèixer de primera mà tot el que encara conserva aquesta casa modernista. 

 

Participació