La terrassenca Marta Corredera, candidata a la millor futbolista catalana

L’actual davantera del Llevant va completar una gran temporada a les files de l’Atlètic de Madrid, que va proclamar-se campió de la Primera Divisió Nacional Femenina

Redacció
04 d'octubre del 2018
La futbolista egarenca Marta Corredera és una de les candidates per convertir-se en la millor futbolista catalana de l'any. L’actual davantera del Llevant va completar una gran temporada a les files de l’Atlètic de Madrid, que va proclamar-se campió de la Primera Divisió Nacional Femenina amb un punt d’avantatge respecte el Barça.

La guanyadora d'aquest reconeixement i d'altres del món del futbol se sabran a la setena gala de les estrelles que se celebrarà el pròxim dimarts 16 d'octubre. Corredera ja va rebre aquest guardó l'any 2014 i ara pot tornar a aconseguir-lo. 

Ràpida, hàbil en la conducció i amb una gran facilitat pel remat, Corredera es mou amb perill en qualsevol de les posicions d’atac, tot i que preferentment juga a la banda dreta. Internacional absoluta amb Catalunya i Espanya, al seu palmarès figuren sis títols de la lliga espanyola, tres Copes de la Reina i una FA Cup, trofeu que va conquerir quan militava a l’Arsenal Ladies.

Molt compromesa amb el creixement del futbol femení, Corredera és una de les ambaixadores del projecte #Orgullosa, impulsat per la Federació Catalana de Futbol.