Prodis celebra el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral amb un acte davant de l'Ajuntament

Enguany s'ha treballat el tema de la sexoafectivitat en persones amb paràlisi cerebral

Redacció
02 d'octubre del 2018
El 6 d'octubre és el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral. Prodis i l'Ajuntament de Terrassa organitzen un acte el dia 5 d'octubre a les 19:30 h a l'entrada de l'Ajuntament per fer d'altaveu de les necessitats i demandes d'aquest col·lectiu de la societat. L'acte comptarà amb la participació d'alguns usuaris de Prodis i també amb una actuació musical.

A més a més, la façana de l'Ajuntament s'il·luminarà amb els colors blaus i taronges promoguts pel moviment ASPACE per donar visibilitat a les persones amb paràlisi cerebral. El consistori romandrà il·luminat amb aquests colors durant 24 hores.

Enguany, des de la Confederación Aspace i la Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars s'ha treballat el tema de la sexoafectivitat en persones amb paràlisi cerebral i l'atenció d'aquestes persones en entorns rurals. En aquest sentit, Prodis ha creat una campanya per informar i sensibilitzar sobre les necessitats sexoafectives i afectives de les persones amb paràlisi cerebral.