Dues persones ferides en un incendi en una nau del barri d'Ègara

Dues persones van ser traslladades a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

Imatge de la nau incendiada a Terrassa.
Imatge de la nau incendiada a Terrassa. | Bombers
Redacció
02 d'octubre del 2018
A les 11.30 h del diumenge, el 112 va alertar d’un incendi en un magatzem ubicat al carrer de Menorca, a l’alçada del carrer del Renaixement, al barri d'Ègara de Terrassa. Dos vehicles patrulla van acudir al lloc i van informar que es tractava d’un incendi molt aparatós, degut a
que hi havia caixes d’espelmes, encens i roba, tot material molt inflamable.

Hi van actuar fins a vuit unitats de Bombers de Terrassa, Cerdanyola, Matadepera, Badalona i Castellar, així com una ambulància. També van acudir al lloc dos comandaments de la Policia Municipal per realitzar tasques de coordinació de les unitats policials.

Es va desallotjar els habitatges que es trobaven a sobre del magatzem, sense que cap veí resultés ferit. El responsable del magatzem i una altra persona sí van ser traslladats per una ambulància a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Una veïna també va ser assistida per precaució, però, en aquest cas, no va ser necessari el seu trasllat a un centre mèdic.

Els Bombers van detectar que hi havia perill, per què el local estava ple d’aigua i no era segur accedir-hi. Es va trucar a la companyia subministradora de la llum, que va enviar amb urgència un tècnic ja que sembla que l’incendi podia haver començat a les connexions elèctriques. Els agents van tallar el trànsit dels carrers adjacents.

Es va comprovar que el local no té l’autorització de l’Ajuntament com a magatzem, així
com tampoc cap sistema de detecció i extinció d’incendis ni extintors. Per aquest motiu, els agents de la Policia Municipal van redactar un acta-denúncia. A les 14 h, es va poder restablir poc a poc la circulació amb normalitat.