El CN Terrassa fa història i es classifica per a la tercera fase de la Champions League de waterpolo masculí

El conjunt de Dídac Cobacho empata contra el Sabadell (7-7) en el tercer partit de la fase i acaba segon del grup D

Equip sènior masculí del CN Terrassa de waterpolo.
Equip sènior masculí del CN Terrassa de waterpolo. | CN Terrassa
Redacció
01 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:34h
El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha empatat (7-7) contra l'Astralpool CN Sabadell en el tercer i darrer partit de la segona fase de la Champions League i ha obtingut una històrica classificació per a la tercera fase de la màxima competició continental. El conjunt de Dídac Cobacho ha sumat el punt que necessitava a la piscina del rival comarcal en un derbi molt equilibrat i ple d'emoció.

Impulsat per una afició incansable, els egarencs han resistit la remuntada final de l'equip del Chava Gómez i han assolit una fita sense precedents en els 86 anys d'existència de l'entitat. Amb aquest resultat, els egarencs acaben en el segon lloc del grup D i es classifiquen per a la tercera ronda amb un total de cinc punts i un balanç d'una victòria i dos empats.

L'equip de Dídac Cobacho va començar a encarrilar la classificació divendres amb una victòria àmplia contra el rival més dèbil del grup, l'OSC Potsdam, al qual va batre per un clar 6 a 16 (0-5, 2-4, 1-3 i 3-4). El CN Terrassa va sentenciar per la via ràpida amb un parcial inicial de 5 a 0 que va deixar els alemanys sense resposta. Alberto Barroso, amb cinc dianes, i Óscar Aguilar, amb tres, van sobresortir en el capítol ofensiu.