Tres motoristes ferits en tres accidents de circulació a Terrassa

Redacció
28 de setembre del 2018
En els accidents de trànsit en molts casos es veuen implicats motoristes, més vulnerables en un xoc. Aquest passat dimecres, un total de tres accidents van acabar amb tres motoristes traslladats a l'Hospital Univeristari MútuaTerrassa. 

A les 7.45 h d’ahir, el 112 va informar d’un accident de circulació amb ferits al carrer de Santa Maria Mazzarello, a l’alçada del passeig del Vint-i-dos de Juliol. Des de la Central de Comandament es va comissionar una patrulla motoritzada, que va informar que dues ambulàncies estaven atenen als ferits, que posteriorment van ser traslladats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Sembla que l’accident va tenir lloc quan una furgoneta, que circulava pel carrer de Santa Maria Mazzarel·lo, va fer un canvi de sentit per incorporar-se al passeig del Vint-i-dos de Juliol i no va veure que s’aproximava una motocicleta, amb la que va col·lidir, fent caure els seus dos ocupants. Els agents van fer la comprovació de les dades a la DGT i van detectar que un dels vehicle no tenia concertada l’assegurança obligatòria, per la qual cosa es va cursar denuncia i es va immobilitzar el vehicle mitjançant acta. Els agents van realitzar una inspecció ocular i un informe tècnic d’accident.

Mes tard, a les 14.25 h d’aquesta matinada, un ciutadà ha informat a la Sala del 092 d’un accident amb ferits al carrer d’Arquímedes, a la plaça del Progrés. Des de la Central de Comandament s’ha activat una ambulància i s’ha comissionat un vehicle patrulla, que ha confirmat que es tractava de la col·lisió entre dos turismes i hi havia una persona ferida.

Una ambulància ha atès al ferit i l’ha traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Sembla que l’accident ha tingut lloc quan tots dos vehicles circulaven a baixa velocitat, amb tràfic molt dens, i un d’ells ha aturat la marxa, mentres que l’altre no ha parat a temps i l’ha colpejat per encalç. Els agents han realitzat una inspecció ocular i un informe tècnic d’accident.

Ja a la tarda, a les 17.25 h d’ahir, el 112 va informar d’un accident amb ferits a l’avinguda de Jaume I, a l’alçada del carrer de Roca i Roca. Des de la Central de Comandament es va comissionar un vehicle patrulla, que va informar que es tractava de la col·lisió entre una furgoneta i una motocicleta i que el motorista havia patit lesions.

Una ambulància va atendre al motorista ferit i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Es va activar a Eco-Equip per netejar la zona de vidres i plàstics. Sembla que l’accident va tenir lloc quan la furgoneta estava aturada davant la fase vermella d’un semàfor i la motocicleta va col·lidir per encalç. Degut a la força de l’impacte, la motocicleta va sortir desplaçada a un lateral i va colpejar un vehicle estacionat. Els agents van realitzar una inspecció ocular i un informe tècnic d’accident. La circulació es va restablir amb normalitat a les 18.25 h.