​El CN Terrassa es jugarà a Sabadell el passi a la tercera fase de la Champions League de waterpolo

L’Astralpool CN Sabadell, l’OSC Potsdam alemany i el BPM Sport Management Busto Arsizio italià, contrincants de l’equip de Dídac Cobacho

Els jugador Óscar Aguilar, el tècnic Dídac Cobacho, l’entrenador del Sabadell Chava Gómez i els jugadors del Sabadell Vicente Matoso i Sergi Cabanas.
Els jugador Óscar Aguilar, el tècnic Dídac Cobacho, l’entrenador del Sabadell Chava Gómez i els jugadors del Sabadell Vicente Matoso i Sergi Cabanas. | CN Terrassa
Redacció
27 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:38h
El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa afrontarà entre divendres i diumenge la segona fase de la Champions League, la màxima competició continental a nivell de clubs, fita que assoleix per primer cop a la història.

El tècnic Dídac Cobacho ha assegurat que l’equip “es veu amb opcions” d’accedir a la ronda següent. “Nosaltres estem fent història, atès que és la primera vegada que superem la primera fase de la Champions League. No venim amb el cartell de favorit, però és cert que el nivell del grup ens dona la possibilitat de classificar-nos.

Veiem que podem fer un pas endavant més en la nostra evolució com a equip, que ho tenim a tocar”. Respecte els rivals, l’entrenador egarenc entén que el BPM Sport Management italià es troba “un pèl per sobre”.

Cobacho ha reconegut que l’equip va creixent progressivament. “Estem millor que fa un parell de dies, però no pas en un moment òptim. De fet, el calendari t’obliga a jugar-te un tot o res en una època que és pràcticament de pretemporada”.

Al seu torn, el capità Óscar Aguilar ha afirmat que l’equip arriba “més rodat” a aquesta segona fase de Champions, “amb les idees més clares després d’haver disputat la primera fase i la Supercopa”. L’egarenc concedeix al BPM Sport Management l’etiqueta de favorit, però creu que tant CN Sabadell com CN Terrassa “podem plantar cara perfectament”.

A priori, diu, “l’equip alemany és el més fluix”. Aguilar ha recordat que, fa dues temporades, a l’Eurocup, van superar el Potsdam, però ha advertit que, en aquest temps, “pot haver canviat molt”. El capità del conjunt terrassenc qualifica de “bàsic” guanyar divendres els alemanys en el primer partit. “Si no és així, i per molt que facis dissabte i diumenge, pots no tenir opcions de passar”.