Terrassa celebra la primera edició del «Serious Games Camp»

Les jornades se centren en les noves tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada.

Redacció
26 de setembre del 2018
El Vapor Universitari de Terrassa acull aquest dijous i divendres la primera edició del Serious Games Camp Terrassa, un esdeveniment que se celebra per primera vegada a la ciutat i que estarà centrat en els Serious Games i les noves tecnologies de realitat virtual i realitat augmentada.

En els darrers anys, els Serious Games, o videojocs que tenen com a finalitat principal la formació per sobre de l’entreteniment, han estat incorporats per moltes empreses i institucions com a part important dels seus programes de formació.

La primera edició del Serious Games Camp Terrassa comptarà amb l’assistència de més de 300 persones que podran conèixer com els videojocs, la realitat virtual i la realitat augmentada estan contribuint a revolucionar sectors i àmbits com l'educació, la formació o la salut.

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de l’empresa especialitzada Humantiks, organitza aquestes jornades amb l’objectiu d’establir un punt de trobada on els participants puguin conèixer, reflexionar i experimentar les darreres innovacions en Serious Games i noves tecnologies.  

Un espai on els majors referents del sector compartiran els seus coneixements, experiències i visió de futur amb les persones assistents. Durant les jornades també es presentaran diferents projectes emprenedors realitzats per estudiants de cicles formatius i graus universitaris de la ciutat i s'escolliran, mitjançant un jurat d’experts, els tres millors, que es finançaran amb una campanya de Crowdfunding.