​Cau un arbre de grans dimensions sobre una casa a Les Fonts

No ha provocat danys personals

Redacció
19 de setembre del 2018
Un arbre de grans dimensions va caure la matinada de dilluns a dimarts sobre una casa de Les Fonts, bloquejant-hi l’accés,però sense provocar danys personals. La Policia Municipal s’ha desplaçat al llocs dels fets, al carrer de Roma, quan ha rebut la trucada d’una persona que deia que no podia sortir de casa seva per la caiguda d’un arbre. Simultàniament, un altre veí trucava per dir que un arbre havia caigut sobre el seu cotxe. Eren les 5.15 h.

La patrulla desplaçada ha comprovat que un pi havia caigut provocant danys en un cotxe i una motocicleta estacionats i a la façana d’una casa, a més d’arrossegar en la seva caiguda cablejat elèctric i telefònic, fent malbé els pals de suport.

La Policia Municipal ha donat avís a Bombers, als serveis de manteniment del subministrament elèctric i telefònic i al servei de Gestió de l’Espai Públic, que, juntament amb Bombers, han tallat i retirat l’arbre de la via pública, permetent així l’accés a la casa afectada. La capçada bloquejava la porta principal i la del garatge.

La Policia ha tallat el trànsit a la zona afectada fins les 10.45 h. Eco-equip ha treballat a la zona per netejar-la fins les 11.40 h.