Els CDRs de Terrassa celebren un any de la seva creació amb una festa ciutadana

Demanen que tothom porti la seva foto de l'1-O per omplir un gran mural

Un any de l'entrada de la Guàrdia Civil a Unipost de Terrassa
Un any de l'entrada de la Guàrdia Civil a Unipost de Terrassa | Anna Mira
20 de setembre del 2018
Després dels fets d'Unipost i de les concentracions del 20 de setembre a Barcelona, la societat civil organitzada es va començar a mobilitzar en Comitès de Defensa del Referèndum (CDR) que després de la votació de l'1 d'octubre va evolucionar cap als Comitès en Defensa de la República. 

A Terrassa, aquest comitè es va crear un 22 de setembre i des d'aleshores han estat moltes les persones que s'hi han adherit i han col·laborat en les diverses accions de protesta que s'han organitzat als diferents barris de la ciuta. Ara, un any després, volen Acelebrar la creació del CDR terrassenc i ho faran amb una festa ciutadana a la plaça Font de l'Apotecari.

A dos quarts de vuit del vespre es farà una xerrada participativa sobre república, feminisme i educació que comptarà amb la intervenció de persones encausades pel cas del TSJC. Tot seguit hi haurà sopar popular amenitzat per un concert de "Les Buch" i "Marikarmen Free Dj". Els CDR han fet una crida ciutadana perquè tothom port la seva fotografia de l'1-O i així poder omplir un gran mural.