Dos accidents de circulació amb ferits en les últimes hores a Terrassa

Van provocar alguns talls de trànsit als carrers afectats

Redacció
18 de setembre del 2018
Dilluns, a les 13.25 h es va produir un accident de circulació amb un turisme i una motocicleta implicats, que va provocar ferides al motorista. Els fets van tenir lloc al carrer de Les Borges Blanques, a la cruïlla del carrer del Vendrell.

Un turisme que circulava per aquest carrer va col·lidir amb la motocicleta, que s’aproximava amb prioritat. Una ambulància va atendre el motorista, que va refusar ser traslladat a cap
centre sanitari. A la tarda, minuts abans de les 19 h, es va produir un altre accident de circulació amb persones ferides, aquest cop a la carretera de Martorell.

L’accident es va produir quan un turisme que circulava per la carretera de Martorell va col·lidir fronto-lateralment amb un altre turisme que circulava pel carrer de Ramon Llull i s’incorporava a la cruïlla. Un dels vehicles va sortir desplaçat contra la vorera, colpejant un senyal vertical de circulació i una façana.

Una ambulància va atendre a un conductor i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. L’altre conductor el van atendre al lloc dels fets però va refusar ser traslladat a cap centre sanitari. Eco-equip va netejar la cruïlla de vidres i plàstics i una grua d’Egarvia va apartar els vehicles que ocupaven la cruïlla. Els agents van restablir la circulació a les 19.30 h.