El FIT Festival portarà circ i teatre als carrers de Cerdanyola

L'onzena edició del festival aposta presentarà 14 companyies amb 21 espectacles

Presentació del FIT Festival
Presentació del FIT Festival | Ajuntament de Cerdanyola
Redacció
19 de setembre del 2018
El Fit - Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil (FIT)  tornarà a omplir Cerdanyola de teatre els dies 21, 22 i 23 de setembre per a celebrar la seva onzena edició. Aquest any s’han incrementat els espectacles exteriors, amb espectacles de sala, de carrer i itinerants, en les especialitats de teatre, titelles, dansa i música per un públic familiar.

Per això s'utilitzen diferents espais de la ciutat com són el Teatre Ateneu, el MAC (sala i pati), la plaça Abat Oliba, i diferents carrers i places. Algunes de les companyes que vindran a la ciutat han obtingut premis i reconeixements, tot i que totes són d’altíssima qualitat.

El FIT Festival compta des de fa sis edicions amb una revista. Inclou tota la informació de les companyes i els seus espectacles així com recomanacions pels dies del festival. La publicació ha passat de 5.000 a 9.000 exemplars per l'edició d'enguany.

Les entrades tindran un preu de 6 euros general i 3 euros amb el carnet de Bambalina. A la taquilla es vendran a 7 euros general, 4 euros amb el carnet de Bambalina. El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil ha escollit aquest any com a eix temàtic del programa el Circ, aprofitant el moment dolç que viu aquesta art escènica.