ANC i Òmnium convoquen dues manifestacions pels Jordis i el 20-S aquest diumenge i dijous

Les entitats sobiranistes fan una crida a la mobilització quan es compleixen 11 mesos de l'empresonament de Sànchez i Cuixart i en el primer aniversari de la manifestació a la Conselleria d'Economia

Marxa per la Llibertat.
Marxa per la Llibertat. | Adrià Costa
Redacció
17 de setembre del 2018
L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural vol aprofitar l'embranzida de la Diada per tornar a mobilitzar el sobiranisme al carrer. Les entitats han convocat dues manifestacions, per aquest diumenge i per dijous que ve, per recordar els Jordis i la manifestació del 20 de setembre de l'any passat davant la seu del Departament d'Economia.

Aquest diumenge es compleixen 11 mesos de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a Soto del Real -actualment estan a la presó catalana de Lledoners- i dijous que ve se celebrarà el primer aniversari de la multitudinària i espontània mobilització del 20-S.

La primera concentració, diumenge, serà al Born de Barcelona. L'ANC i Òmnium han convocat la ciutadania a les 11h del matí. La següent cita, dijous vinent, serà a dos quarts de vuit del vespre a Gran Via amb Rambla Catalunya.