El CN Terrassa debuta amb victòria contra l’AZC Alphen a la Champions League

El conjunt de Dídac Cobacho juga demà al Jadran Carine i al Team Strasbourg

Equip sènior masculí del CN Terrassa de waterpolo
Equip sènior masculí del CN Terrassa de waterpolo | CN Terrassa
14 de setembre del 2018
El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa ha debutat aquest matí amb una victòria de prestigi contra l’AZC Alphen en la primera fase de la Champions League que s’està disputant a Estrasburg (França). El conjunt de Dídac Cobacho ha signat un partit de menys a més i ha acabat superant amb solvència un equip que va disputar la temporada passada la lligueta de la màxima competició continental. Amb aquest resultat, els terrassencs fan un pas de gegant per classificar-se per a la ronda següent.

Demà, afrontaran dos xocs de màxima exigència contra el Jadran Carine Herceg Novi montenegrí (9.30h) i contra els amfitrions, el Team Strasbourg francès (20.00h).

Els egarencs s’han vist sorpresos per l’arrencada fulgurant de l’equip holandès que s’ha situat amb un amenaçador 0 a 3 amb menys de tres minuts de joc. Van Mil, Coric, en superioritat numèrica, i Mandolini n’han estat els artífexs. El CN Terrassa s’ha anat asserenant progressivament i ha pogut redreçar el camí abans del final del primer període en encadenar un parcial de 3 a 0.

Bernat Sanahuja ha estrenat el marcador terrassenc, Fran Sánchez ha reduït el marge i Sergi Mora, a trenta segons de la botzina, ha tancat el parcial. Els de Dídac Cobacho han completat la remuntada en el segon quart. Una situació en home de més ha permès Ricard Alarcón col·locar els egarencs amb avantatge per primera vegada. Els holandesos han respost de la mà de Van Mil.

El CN Terrassa ha tret molt profit dels darrers instants abans del descans. En escassament un minut i mig, ha obert una escletxa de dos gols gràcies a dues fuetades de Barroso (6-4). A la represa, però, el partit s’ha tornat a igualar. Els terrassencs han abaixat lleugerament la intensitat defensiva, circumstància que ha aprofitat l’AZC Alphen per restablir l’equilibri.

Coric ha anotat el 6 a 5 en el primer minut del tercer període, diana que ha contrarestat Agustí Pericas en una acció en home de més. L’equip holandès, però, empatat a set amb dues dianes d’un inspirat Mandolini. El CN Terrassa ha aconseguit trencar el partit definitivament amb un inici d’últim quart impecable, que s’ha reflectit amb un parcial de 4 a 0 que ha esdevingut la sentència. En només quatre minuts, Pericas, Barroso, Sanahuja i Alarcón han enfilat l’electrònic fins a l’11 a 7. L’equip de Stevanovic ha mirat de reenganxar-se a la lluita per la victòria amb gols de Nagy i Van Mil, però l’intent ha estat estèril. Mora, a dos minuts de la conclusió, ha marcat el 12 a 9 final.

El diumenge 16 els egarencs tancaran la fase contra el Valletta maltès (9.30h). Els quatre primers classificats del grup accediran a la segona ronda de la competició, prevista per al 28, 29 i 30 de setembre.