Enxampats «in fraganti» tres lladres en una empresa a Montcada i Reixac

Els detinguts, que van accedir a l'empresa fent un forat a la paret, sumen prop d'una cinquantena d'antecedents per fets similars

Els lladres, enganxats robant
Els lladres, enganxats robant | Mossos d'Esquadra
Redacció
14 de setembre del 2018
Els Mossos d'Esquadra, juntament amb agents de Policia Local, van detenir dimecres dos homes de 44 anys amb nombrosos antecedents per robatori amb força i un altre home de 19 anys, tots tres veïns de Badalona. Se'ls acusa d'un robatori amb força en una empresa de la localitat de Montcada i Reixac.

Els fets van passar al voltant de les 02:20 hores del dia 12 de setembre, quan els Mossos van rebre la trucada de la propietària d'una empresa ubicada al carrer Vapor d'aquesta localitat informat de l'activació de l'alarma d'intrusió. Al lloc es van desplaçar dues dotacions de Mossos i dues més de la policia local que van establir un control del perímetre de la nau.

En arribar els propietaris, van accedir a l'interior i no van localitzar-hi ningú. Paral·lelament una altra dotació va localitzar un forat a la façana de la nau del costat, sense cap activitat empresarial. Els agents es van introduir pel  forat i van observar que dins d'aquesta segona nau hi havia un altre forat a la paret annexa amb la primera nau on s'havia activat l'alarma.
 
Els agents van iniciar un escorcoll exhaustiu d'aquesta segona nau que va permetre localitzar els tres homes amagats a diferents estances i detenir-los com a presumptes autors d'un robatori amb força. En l'escorcoll també es van localitzar i intervenir les diferents eines utilitzades per realitzar els dos forats a les parets, consistents en una pota de cabra, un mall, una cisalla, una escarpa i una capsa amb nombroses peces de coure que els lladres haurien sostret de la primera nau, la qual va ser lliurada als seus propietaris.
 
El dijous dia 13 de setembre els tres detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.