succés

Un incendi provocat crema un pis ocupat a Cerdanyola

A l'interior no s'hi va localitzar ningú

per Redacció, 13 de setembre de 2018 a les 14:41 |
Un incendi ha cremat un bloc de pisos ocupat situat al carrer Tana a Cerdanyola del Vallès, sense que hi hagi hagut ferits. No és el primer cop que es produeix un incendi en aquest espai, donat que a la primavera de 2017 els Bombers ja hi van haver d'actuar per causes similars.

Sobre les 21:27 hores d'aquest dimecres es va rebre una trucada del servei d'emergències informant que s'estava produint un incendi en el bloc. Al lloc s'hi van adreçar dues patrulles, que en arribar van assegurar la zona, observant que sortia fum del tercer pis.


Aquesta finca es troba ocupada de manera il·legal, i es va comprovar que en el tercer pis no hi vivia cap persona. Els Bombers hi van desplaçar una unitat amb escala, una ambulància i quatre camions cisterna de Cerdanyola, Sabadell i Santa Coloma, que van iniciar els treballs d'extinció.

A les 23:30 hores els Bombers van donar el foc per extingit, trobant diversos focus, motiu pel qual sospiten que va ser provocat, localitzant el mes important al forat de l'ascensor, on hi havia acumulat molt material. Durant el procés d'extinció van caure alguns vidres sobre un vehicle estacionat, causant danys lleus al sostre, realitzant gestions amb el propietari per informar-lo.
 

 

Participació