​S'inaugura l'exposició de Brigitta Both, l’artista guanyadora del 15è Premi BBVA de Pintura Ricard Camí

L'artista exposa al Centre Cultural fins el 7 d'octubre

Redacció
13 de setembre del 2018
Premiada per l’obra Sincronitzats, Brigitta Both, presenta el seu treball realitzat entre el 2015 i el 2018 a la sala 3 del Centre Cultural Terrassa. L’exposició, s’inaugura aquest dijous 13 de setembre i es podrà visitar des del 6 de setembre fins al 7 d’octubre.

L’artista hongaresa Brigitta Both (1978) va estudiar disseny i moda a Budapest. Després de treballar quinze anys en la indústria de la moda i en disseny gràfic en el seu país, Both va decidir anar-se’n a viure a Oxford, on va començar a interessar-se pel collage, les pintures de tècnica mixta i la fotografia. El 2015 es va establir a Barcelona i es va presentar al Premi BBVA de Pintura Ricard Camí essent-ne la guanyadora entre els 157 artistes participants i les 205 obres presentades.

Monocrom és una obra que parla principalment de la fragilitat i la impredictibilitat de tots els aspectes de la vida, i de la bellesa dels infinits matisos dels sentiments humans. L’artista fusiona dos conceptes pictòrics, el realisme i l’abstracció, i usa una tècnica simplificada monocroma i de grans contrastos: el blanc, símbol de la puresa i l’harmonia, i el negre, que representa el caos i el desconcert.