El sol s'imposa

Temperatures a l'alça, tot i que es manté l'ambient agradable

Núvols amenaçadors a Sabadell
Núvols amenaçadors a Sabadell | Albert Segura
Redacció
13 de setembre del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous de matinada la nuvolositat minvarà i es restringirà progressivament al sector central del litoral i prelitoral, i a punts del vessant nord del Pirineu. Al matí s'imposarà l'ambient assolellat o poc ennuvolat, si bé a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i punts del quadrant nord-est; a banda també es formaran intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava.

Durant les primeres hores de la matinada s'espera alguns ruixats d'intensitat entre feble i moderada al sector central del litoral i prelitoral. A més, a partir del vespre no es descarten alguns plugims febles al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats minses de precipitació, si bé puntualment podran ser poc abundants.

La temperatura mínima serà similar més baixa, tret de punts de l'Empordà i terres de l'Ebre on pujarà entre lleugerament i moderadament; oscil·larà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 14 i 19 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre els 17 i 22 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre els 26 i 31 ºC arreu del territori, tret de ponent i vall de l'Ebre on es mouran entre els 28 i 33 ºC.