L'escola Cultura Pràctica de Terrassa s'adhereix a la cooperativa Creixen

Redacció
12 de setembre del 2018
La cooperativa Creixen Eudació incorpora Cultura Pràctica, empresa gestora de l’escola Cultura Pràctica de Terrassa al seu projecte educatiu basat en la innovació i la qualitat. Aquesta operació donarà plena continuïtat al projecte educatiu que el centre té amb les famílies i al seu equip de professionals. 

Fundada l’any 1940 amb una clara vocació de servei a la ciutat, l’escola Cultura Pràctica es troba ubicada al centre de Terrassa i compta amb un equip de 75 professionals que atenen 650 alumnes d’educació infantil, primària i secundària fins a estudiants de cicle formatiu de grau mitjà. 

Amb aquest pas, Creixen Educació vol consolidar la xarxa d’escoles a Catalunya, partint d’un model d’escola de qualitat i d’avantguarda. “Amb la incorporació de Cultura Pràctica a Creixen Educació fem un pas més per contribuir a una escola catalana basada en els valors cooperatius”, apunta David Cos, president de Creixen Educació.

Amb un ferm esperit intercooperador, Creixen Educació és una cooperativa de segon grau formada per tres cooperatives catalanes: Escola Sant Gervasi, Suara i Abacus. Les tres acumulen anys d’experiència al sector de l’ensenyament i de l’educació a Catalunya.