Sabadell acollirà dissabte un gran acte per reclamar l'alliberament de Carme Forcadell

El moviment #FreeForcadell organitza l'acte que comptarà amb la participació d'autoritats polítiques com el president del Parlament, Roger Torrent, i grups com Animal, Gerard Quintana o l'Elèctrica Dharma

Carme Forcadell en un acte d'ERC
Carme Forcadell en un acte d'ERC | Adrià Costa
Redacció
12 de setembre del 2018
L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, està en presó preventiva des del 23 de març. És per això que un grup d'amics i companys de Forcadell van posar en marxa per Sant Jordi la campanya #FreeForcadell, que ha omplert carrers i places d'adhesius i cartells en defensa del seu alliberament. La ciutat, a més, acollirà aquest dissabte el gran acte d'homenatge a l'expresidenta a la plaça Doctor Robert (17.00 hores), un acte que s'havia de celebrar al juliol i que es va suspendre per la previsió de pluja.

L'acte comptarà amb un grapat d'actuacions i intervencions. En l'apartat musical, actuaran Gerard Quintana, Animal, Elèctrica Dharma, Pau Alabajos, Gemma Humet, Titot, Mascarats, Elgio, David Vila i Gabriel Rufián (recitant poemes), Sílvia Comes i els castellers de Sabadell, a més del grup d’animació infantil La Belluga.

A banda, l’acte comptarà amb les intervencions del president del Parlament, Roger Torrent, dels companys de mesa de Forcadell l’anterior legislatura Lluís M. Corominas i Anna Simó, i dels exdiputats Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachin. També parlaran una representació política de Sabadell, començant pel seu alcalde, Maties Serracant (Crida per Sabadell), el tinent d’alcalde Juli Fernández (ERC), i els regidors Marisol Martínez (Guanyem), Ramon Vidal (Podem) i Carles Rossinyol (PDECat).

A banda, faran parlaments el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, i la membre del Secretariat Nacional de l’ANC, Elisenda Romeu. Presentaran l’acte els actors Joel Joan i Anna Sahún, les comunicadores Sarai Sarroca i Clara Borrell i l’humorista Oriol Cruz.