Detenen el conductor d'un vehicle per una amenaça amb arma blanca

L’agressió va tenir lloc arrel d’una discussió de trànsit

Redacció
10 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:14h
Sobre les 22 h de divendres, la conductora d’un vehicle va tocar el clàxon per avisar al conductor que tenia al davant, que portava aturat una estona sense motiu aparent davant del senyal de cediu el pas ubicat a l’avinguda de Jaume I, amb la carretera de Rellinars.

Segons els agents de la Policia Local, el conductor es va ofendre i va baixar de la furgoneta que conduïa i va insultar als ocupants del vehicle que havia fet servir el clàxon, que li van recriminar la seva actitud agressiva. Aleshores el conductor de la furgoneta va respondre amb un cop de puny, que el copilot de l’altre vehicle va poder esquivar.

Però no va acabar aquí, tot seguit, l’agressor va treure una navalla d’una de les seves butxaques. Davant aquesta situació, els ocupants del vehicle es van tancar al seu interior i van trucar a la Policia Municipal per informar dels fets, alhora que seguien el conductor que els havia agredit.

Dues patrulles policials van interceptar l’agressor al carrer dels Voluntaris i li van trobar la navalla encara a les mans. Com que es va negar a sortir de l’interior del vehicle per ser identificat, i perquè podria ser perillós, els agents van trencar la finestra de la porta del conductor i el van detenir.

Els agents el van traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i, tot seguit, a les dependències policials, on se li van instruir diligències penals. A causa de la intervenció policial, un dels agents va resultar ferit amb lesions lleus, de les quals va ser atès a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.