VÍDEO Èxit d'assistència al primer festival de música punk rock d'Ullastrell

Els organitzadors del Tropical Riot esperen consolidar el festival com lloc trobada de referència

Tropical Riot, el festival de música punk rock d'Ullastrell
Tropical Riot, el festival de música punk rock d'Ullastrell | Cedida
Redacció
07 de setembre del 2018

El passat dissabte 1 de setembre es va celebrar la primera edició del Tropical Riot, de música punk rock a Ullastrell. Tot i la inestabilitat meteorològica, la jornada es va poder celebrar sense cap mena d'impediment. Des de l'organització, considerem que aquesta primera edició del Tropical Riot ha sigut un èxit d'assistència rotund i esperem que pugui esdevenir un lloc de trobada de referència per tots aquells amants del Punk Rock.

A les dotze del migdia començaven les primeres actuacions a la piscina municipal on també hi havia degustació de diferents cerveses artesanes, un dels principals reclams del festival. Per aquest escenari acústic hi van passar els barcelonins Skippy Jukebox i Síctor Valdaña i la terrassenca Aida Sstrings, a més dels punxa-discs DJ Angoulos i DJ Le Canard que es van encarregar d'escalfar la primera part de la jornada.

A les sis de la tarda s'obriren les portes del segon espai de la jornada, l'escenari on acolliria alguns dels grups més representatius de l'escena punk rock del país. Amb més de 500 entrades venudes, la jove banda vallesana Malhumorats va ser l'encarregada d'encetar la tarda. Després va ser el torn de la banda veterana de Nunnery, el ska ballable de
Thorpedians i el punk rock corejable de Batec.




Després d'aquests últims, va ser el torn dels inclassificables "Pato & Presi", on tots els assistents van quedar atònits amb la seva breu i intensa actuació.

Els dos caps de cartell, des de Pego (País Valencià) Smoking Souls van fer sentir el seu rock melòdic per tota la comarca fins que finalment va arribar l'actuació més esperada de la nit: Crim va concentrar tot el públic corejant les seves cançons fetes himnes.

Per acabar la nit, a un escenari tancat, va haver-hi el karaoke en directe, on van sonar mítiques cançons de punk de totes les èpoques i on tothom podia pujar a l'escenari a cantar. Finalment, el gironí DJ Gras va ser l'encarregat d'acomiadar aquesta primera edició del Tropical Riot. 

Tropical Riot, el festival de música punk rock d'Ullastrell Foto: Cedida