La pel·lícula «Superlópez», rodada a Terrassa, s'estrenarà mundialment al Festival de Cinema fantàstic de Sitges

La cinta protagonitzada per Dani Rovira es mostrarà el dijous 11 d'octubre

Redacció
07 de setembre del 2018
Seqüència de la pel·lícula Superlópez
Seqüència de la pel·lícula Superlópez | Cedida
La 51 a edició Festival Internacional de Cinema de Sitges serà l'escenari per a l'estrena mundial de "Superlópez", l'esperada adaptació cinematogràfica del popular còmic creat per Jan. La cinta protagonitzada per Dani Rovira es mostrarà el dijous 11 d'octubre.

Els assistents de Sitges, el festival de cinema fantàstic més important a Europa, seran els primers a gaudir d'aquesta superproducció espanyola, que s'adapta al mític Superlópez, un personatge la primera aparició en els còmics data de fa 45 anys.

A Terrassa, la productora va escollir moltes localitzacions per rodar, tant de la ciutat com del Parc Audiovisual. El vestíbul del Centre Cultural de Terrassa, els platós 1 i 4, backlots exteriors i Hospital del Tòrax han estat escenaris del film. 'Superlópez' se suma a les produccions rodades a la ciutat que, any rere any, veuen la llum en un certamen d'altíssim nivell com el de Sitges.

La première d'aquesta comèdia d'acció comptarà amb la presència del seu director, Javier Ruiz Caldera, i del seu protagonista, Dani Rovira, però també amb Julián López i Alexandra Jiménez, que encarnen Jaume González i Luisa Llanes, respectivament.

Disney, a través de Bona Vista Internacional, distribueix aquesta ficció, que arribarà a sales comercials el 23 de novembre, després de fer l'estrena a Sitges. 'Superlópez' està produïda per Telecinco Cinema, Zeta Cinema i La Gran Superproducció AIE, amb la participació de Mediaset España i Movistar +, i el suport de ICAA i ICEC.
 

Seqüència de la pel·lícula Superlópez Foto: Cedida