Amenaça de pluja per aquest divendres

Hi ha aviso per precipitacions als voltants de Terrassa

Risc de pluja a Sabadell
Risc de pluja a Sabadell | L.S.
Redacció
07 de setembre del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres hi ha risc de tempesta. Tindrem fins a migdia el cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord i a la resta del quadrant nord-est, així com a la resta del sector central del litoral i del prelitoral, on localment estarà molt ennuvolat. A la resta del territori estarà serè o poc ennuvolat.

A la tarda la nuvolositat tendirà a minvar però alhora creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot a l'interior del nord-est, que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà mig o molt ennuvolat, sobretot fins a mig matí.

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre s'espera precipitació aïllada a punts del litoral sud i central. A partir de migdia, s'esperen ruixats o xàfecs al Pirineu, al Prepirineu, al quadrant nord-est i al massís del Port, i en són possibles a la resta del prelitoral. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Malgrat tot, és possible que siguin localment fortes i abundants al litoral i a l'interior de la meitat est. A banda, puntualment aniran acompanyades de tempesta i calamarsa o pedra.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima quedarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i el Prepirineu, 13 i 18 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 16 i 21 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 22 i 27 ºC al Pirineu, i entre 25 i 30 ºC a la resta del país.