Els World Roller Games 2019 s'allunyen del Vallès

La Federació Catalana de Patinatge descarta fer ús del pavelló de La Llana de Rubí per motius tècnics

Imatge promocional dels World Roller Games
Imatge promocional dels World Roller Games | WRG
Redacció
05 de setembre del 2018
La ciutat de Rubí no serà una de les subseus del World Roller Games 2019, tal com inicialment estava previst. Malgrat que al juny l'Ajuntament de Rubí va adherir-se al comitè organitzador d'aquest esdeveniment esportiu internacional, la Federació Catalana de Patinatge ha desestimat fer ús del pavelló de La Llana per motius tècnics.

Segons el reglament de la Federació, les competicions d'hoquei línia d'alt nivell s'han de disputar en pistes de paviment de plàstic de 50x25 metres, però el pavelló de La Llana disposa de pista de parquet de 60x30 metres. Durant les properes setmanes el comitè organitzador i l'Ajuntament de Rubí estudiaran la possibilitat d'incloure La Llana en el circuit d'entrenaments del World Roller Games 2019.

Barcelona viurà del 5 al 14 de juliol de 2019 l'esdeveniment mundial més gran dels roller sports, deu intensos dies de competició on es veuran en acció més de 4.000 atletes, els grans noms propis dels esports de roda petita. Els WRG coronaran els millors del món d'onze modalitats tan dispars com Alpí, Artístic, Roller Freestyle, Descens, Inline Freestyle, Hoquei Línia, Hoquei Patins, Roller Derby, Scooter, Velocitat i Skateboard, que viurà a Barcelona un mundial molt especial ja que serà classificatori per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Barcelona és territori roller, i per això serà protagonista d'aquest esdeveniment, amb un programa esportiu que s'estendrà a diverses instal·lacions emblemàtiques, com el Palau Sant Jordi i l'Anella Olímpica, i també en subseus a diversos municipis catalans.