Dos waterpolistes del CN Terrassa aconsegueixen la medalla de bronze al Campionat d’Europa

Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez van jugar amb la selecció espanyola, que va superar Croàcia

Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez, del CN Terrassa al Campionat d'Europa
Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez, del CN Terrassa al Campionat d'Europa | CN Terrassa
04 de setembre del 2018
Els waterpolistes del CN Terrassa Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez van assolir ahir la medalla de bronze en el Campionat d’Europa Júnior que va celebrar-se a Minsk (Bielorússia). La selecció espanyola va derrotar Croàcia per 9 a 8 en el partit pel tercer i quart lloc després de remuntar el domini que el conjunt balcànic va exercir fins al descans.

El matx no va començar bé per al combinat de Tato García. Croàcia va portar la iniciativa en el marcador i va adjudicar-se el primer període per 2 a 1. El panorama no va canviar en el segon quart. Els balcànics van seguir molt encertats i sòlids en defensa davant una selecció espanyola que, tot i això, va ser capaç de mantenir-se a prop en l’electrònic al descans (4-6).

A la represa, Espanya va reaccionar. En el tercer període, dues dianes de Víctor Alegre i Sergio Prieto van restablir l’empat. En l’últim quart, els de Tato García van obrir una escletxa interessant de dos gols, però Croàcia va aconseguir empatar a falta d’un minut per a la conclusió. Un penal transformat per Bernat Sanahuja a quaranta-set segons per a la botzina va situar el 9 a 8 definitiu.