Salut

Mútua de Terrassa posa en marxa les Consultes Externes i l'Hospital de Dia al nou Edifici Estació

Està previst que el servei dde Rehabilitació també estigui actiu en aquest emplaçament el proper 13 de setembre

per Redacció, Terrassa | 4 de setembre de 2018 a les 13:27 |
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Joaquim Albalate
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Mútua Terrassa ha posat en marxa aquest dilluns les noves Consultes Externes i l'Hospital de Dia a l'Edifici Estació, ubicat a sobre de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Vallparadís.

En els propers dies es durà a terme el trasllat del servei de Rehabilitació que està previst que estigui actiu en aquest emplaçament el 13 de setembre. El trasllat respon a una voluntat de millorar el model d'atenció assistencial. En aquest sentit, les noves Consultes Externes comptaran amb un centenar de consultoris a disposició de les diferents especialitats, fet que suposarà un augment de més d'una quinzena d'àrees de consulta mèdica.


La nova distribució dels espais assistencials s'ha dut a terme d'acord amb criteris de proximitat entre les especialitats, àrees funcionals i unitats vinculades. Els pacients disposaran de circuits més amables i intuïtius.

Els dos trasllats s'han fet coincidint amb el període estival, quan l'activitat es redueix un 50%. Totes les plantes del nou edifici tenen visió sobre el Parc de Vallparadís i connexió directa amb la línia S1 (Barcelona – Vallès) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. De fet, es tracta del primer equipament de l'estat que acollirà dependències assistencials i una estació de tren, fet que afavorirà l'ús del transport públic. 

La previsió és que les Consultes Externes puguin acollir un trànsit d’entre 4.000 i 6.000 persones diàries, l'Hospital de Dia d'Oncologia podrà administrar una trentena de tractaments simultanis i l'àrea de Rehabilitació podrà atendre fins a 700 pacients diaris. La capacitat del nou espai permet futurs creixements, tenint en compte que l'any passat ja es va registrar un increment global de l'activitat d’un 9%.

 

Participació