gastronomia

Arrenquen les VIII Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Montgrí

El col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès treballen amb aquesta hortalissa durant 15 dies

per Redacció, 1 de setembre de 2018 a les 13:15 |
Els xefs amb els tomàquets recollits | Organització
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El col·lectiu gastronòmic Cuina Vallès celebra des d'aquest dissabte les VIII Jornades Gastronòmiques del Tomàquet Mongrí, que s'allargaran fins el 15 de setembre. Els xefs dels nou restaurants de Sabadell, Terrassa, Sant Quirze, Castellar, Matadepera, Viladecavalls, Cerdanyola i Montcada i Reixac han recollit aquests dies aquesta hortalissa a la finca de Can Bros, al Parc Agrari de Sabadell.

Els professionals de la cuina han destacat la qualitat organolèptica del tomàquet, “la seva carnositat, és molt gustós, ple i dolç, té la pell molt fina, gens àcid i la llavor gairebé no es nota”. “Ara som en plena temporada i es troba en un moment òptim de sabor.  El portem del camp a taula, amb totes les seves propietats intactes perquè és un producte de proximitat", relaten. 


Cuina Vallès és un col·lectiu de nou restauradors creat al 2006 per tal de promoure els productes agroalimentaris autòctons i de proximitat i defensar la cuina del territori. Compta amb el suport del Consorci de Turisme del Vallès Occidental. 

 

Participació