El Festival de Circ de Terrassa arriba als deu anys amb espectacles de gran format i artistes internacionals

La cita se celebrarà els propers 4, 5 i 6 de setembre al barri de la Maurina

Roda de premsa de presentació del 10è Festival de Circ de Terrassa al Mercat de la Independència.
Roda de premsa de presentació del 10è Festival de Circ de Terrassa al Mercat de la Independència. | Aj. Terrassa
Redacció
31 d'agost del 2018
El Festival de Circ de Terrassa arriba aquest mes de setembre a la seva desena edició i ho fa amb una programació que aposta pels espectacles de gran format i potencia la presència de companyies internacionals. A partir del dimarts 4 de setembre i durant tres dies, la plaça de l'Assemblea de Catalunya, al barri de La Maurina, es convertirà en un escenari dedicat 100% al circ. 

Així ho ha explicat Enric Petit, responsable de l'Associació Tub d'Assaig 7.70, organitzadora del certamen, que en la roda de premsa de presentació, al Mercat de la Indpendència, ha dit que l'objectiu d'aquest canvi d'orientació és arribar a més públic. "L'assemblea de l'entitat ens va demanar que portéssim menys solistes perquè hi ha molts espectadors i amb aquesta tipologia de propostes es perd una mica, creiem que amb un format més ampli arribarem a més gent".

Els dos plats forts de l'edició d'enguany arriben de la mà de dues companyies franceses. Per una banda el trepidant muntatge de bàscula 'Bal Trap' de la companyia Le Contrabande i per l'altra 'Furieuse tendresse' de Cirque Exalté, un espectacle "molt transgressor" en què tres artistes combinen les acrobàcies, els malabars i els equilibris amb la música rock.

Pots consultar el programa complert en aquest enllaç.