El curs de monitor de lleure ofereix formació per treballar amb infants amb trastorns de l’espectre autista

La formació, de 8 hores de durada, la impartirà el 22 de setembre la psicòloga Gemma Escolà.

Redacció
03 de setembre del 2018
L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Joventut i Lleure Infantil, organitza aquest setembre una nova edició del curs de monitoratge de lleure educatiu, en el marc del Pla de Formació en el Lleure de Terrassa, que cada any ofereix formació especialitzada, cursos i tallers en l’àmbit del lleure educatiu a totes les persones que realitzen o volen realitzar activitats amb infants i joves entre 3 i 17 anys.

Aquest setembre, per primera vegada, a més del curs habitual per obtenir el títol de monitoratge, l’oferta de formació inclou també un taller adreçat específicament a la inclusió d’infants amb trastorns de l’espectre autista (TEA) en les activitats de lleure, dirigit principalment a persones que ja tenen el carnet de monitoratge.

La finalitat d'aquest taller és adquirir nocions sobre els TEA, així com estratègies i pautes bàsiques per facilitar la inclusió i afavorir la participació d'infants i joves amb TEA en les activitats de lleure educatiu. Les persones inscrites adquiriran coneixements i recursos sobre com són les persones amb autisme, com integrar-les en les activitats de lleure, estratègies de comunicació, gestió de conductes, etc. La formació, de 8 hores de durada, la impartirà el 22 de setembre la psicòloga Gemma Escolà.