Més nuvolositat aquest divendres a Terrassa

S'espera algun ruixat al sector central del litoral i prelitoral

Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals.
Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals. | Juanma Peláez
Redacció
31 d'agost del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest divendres el cel estarà mig o molt ennuvolat a la meitat est gran part de la jornada. A la resta del territori, serè o poc ennuvolat si bé a partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel localment molt ennuvolat. Independentment, creuaran bandes de núvols alts i mitjans, més compactes i abundants a la meitat nord del territori.

Fins a mig matí i de nou al final del dia s'espera algun ruixat al sector central del litoral i prelitoral i sud de la costa Brava. A banda, a partir de migdia també se n'esperen a l'interior del quadrant nord-est. Els ruixats seran d'intensitat entre feble i moderada i localment no es descarta que siguin d'intensitat forta. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, puntualment abundants i acompanyades de tempesta.

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, i oscil·larà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 13 i 18 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral central i nord, i entre 17 i 22 ºC a la resta del Principat. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant i lleugerament més baixa al nord-est i oscil·larà entre els 23 i 28 ºC al Pirineu i nord-est del territori, entre els 25 i 30 ºC a la resta del país, tret de ponent on es mourà entre els 28 i 33 ºC.