El càsting final d'«Operación Triunfo» es fa aquests dies a Terrassa

El Parc Audiovisual torna a acollir l'acadèmia i el plató del concurs televisiu

Redacció
30 d'agost del 2018
Actualitzat a les 17:53h
Tots els participants del concurs, a la gala finalEls 48 finalistes d'Operación Triunfo 2018
Tots els participants del concurs, a la gala finalEls 48 finalistes d'Operación Triunfo 2018 | RTVE
La criba per decidir els concursants de la nova edició d'Operación Triunfo (OT) del 2018 està a punt de finalizar. El Parc Audiovisual de Terrassa tornarà a acollir el concurs televisiu i aquests dies ja és l'escenari del càsting final per escollir els nous concursants del programa de TVE. 

De les més de 16.000 persones d'arreu d'Espanya que es van presentar als càstings, el càsting final que s'ha fet aquests dies a Terrassa ha seleccionat a 48 dels 85 finalistes que hi han participat. D'aquests, aquest dijous hauran de fer l'últim esforç per formar part dels 18 concursants que participaran a la Gala 0. 

La directora del càsting, Noemí Galera, ha agraït la participació de tots els finalistes, els ha felicitat pel seu talent, i els ha dit que aquells que no entrin al programa segueixin el seu camí. 

L'edició passada, en el retorn a TVE després de 15 anys, ha estat un èxit, amb bones xifres d'audiència, la gala final, per exemple, va tenir un 30,8% de share. A més, l'aposta per les xarxes socials dels seus continguts ha permès arribar a una públic més jove, amb la qual cosa ha multiplicat el seu impacte. Un èxit que espren repetir en l'edició 2018 que és a punt de començar.