Sol i núvols aquest dijous a Terrassa

Provocarà el descens de les temperatures

Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals.
Els vianants han hagut d'anar amb compte amb els bassals. | Juanma Peláez
Redacció
29 d'agost del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dijous al llarg del matí la nuvolositat es restringirà al quadrant nord-est i a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general, puntualment cobert. A la resta del territori el cel es mantindrà poc ennuvolat o serè. Amb tot, a partir del vespre hi haurà un augment de la nuvolositat de tipus alt i mig al terç oest del Principat.

A partir de migdia hi haurà xàfecs d'intensitat entre feble i moderada a l'interior del quadrant nord-est i al final del dia podran afectar també al sector central del litoral i prelitoral i sud de la costa Brava. Les precipitacions aniran acompanyades localment de tempesta i calamarsa, i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral central i sud, i entre els 15 i 20 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament i es mourà entre els 25 i 30 ºC arreu del territori, més baixa al vessant nord del Pirineu, tret de punts de ponent on oscil·larà entre els 29 i 34 ºC.