Els Mossos desmantellen una plantació de marihuana en una casa de Rellinars

Van localitzar 780 plantes de marihuana al soterrani

Plantació de marihuana localitzada a Rellinars
Plantació de marihuana localitzada a Rellinars | Mossos d'Esquadra
Redacció
29 d'agost del 2018
Actualitzat a les 10:25h
Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Terrassa van desmantellar una plantació de marihuana al soterrani d'una casa de l'avinguda del Solei de Rellinars. La investigació dels agents es va iniciar a mitjan mes d’agost arran que els agents detectessin la possibilitat que en una casa de Rellinars es podria estar cultivant marihuana de manera il·legal.

La investigació va culminar la tarda del dijous 23 d’agost amb una entrada i registre a l’habitatge en què es van localitzar i intervenir un total de 780 plantes de marihuana, així com 40 llums d’alta potència i 12 transformadors al soterrani i al garatge del domicili.

La parella que vivia a la casa i que eren els responsables de la plantació són ara investigats per un delicte contra la salut publica en la seva vessant del tràfic, així com un altre de defraudació de fluid elèctric, ja que tècnics de la companyia d'electricitat va fer una inspecció a la instal·lació elèctrica que confirmava que havia estat manipulada. Els denunciats es troben en llibertat amb càrrecs a l’espera que l’autoritat judicial els citi per al judici corresponent.