La segona edició del ral·li de cotxes elèctrics sortirà des del Vallès

Serà la segona edició d'aquesta iniciativa que impulsa la cooperativa Som Mobilitat

Un usuari recarregant el seu cotxe elèctric.
Un usuari recarregant el seu cotxe elèctric. | Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Redacció
27 d'agost del 2018
Actualitzat a les 14:41h
La segona edició del Ral·li d'eficiència energètica, que duen a terme cotxes elèctrics, sortirà des de Rubí i recorrerà diverses localitats del Vallès Occidental. La línia d'arribada d'aquesta iniciativa, organitzada per la cooperativa Som Mobilitat i el grup local de Rubí, serà Mataró i tindrà lloc el 22 de setembre.

L'hora marcada seran les 9.30 hores a l'aparcament de Rubí Forma i des d'aquí els participants passaran per Castellbisbal, Santa Perpètua de Mogoda i acabarà a Mataró. Tot i que sigui un ral·li no vol dir que guanyarà el que més ràpid arribi, tot i que hi ha un temps màxim de 90 minuts per completar el recorregut, si no el que faci un ús menor consum energètic. 

El guanyador s’emportarà 100 hores de mobilitat elèctrica amb els vehicles de la cooperativa a distribuir entre els membres que formin l’equip participant. Les inscripcions, obertes a tots els que tinguin un cotxe elèctric, estan obertes fins al 7 de setembre. 

La primera edició d'aquesta esdeveniment es va celebrar el passat mes d'octubre. En aquella ocasió, l'itinerari va ser des de Mataró fins a Olot, en el marc de la Fira de Sant Lluc de la capital de la Garrotxa.