El sol s'acabarà obrint pas per acomiadar la jornada

No es descarta algun plugim a primera hora

Redacció
25 d'agost del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest diumenge hi haurà cel serè o poc ennuvolat en general, si bé fins a mig matí estarà mig ennuvolat per núvols baixos a punts del Prepirineu, de la meitat est, de la resta del litoral i del prelitoral central i del Camp de Tarragona. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i es restringirà al quadrant nord-est, on quedarà poc o mig ennuvolat.

A més, a partir de la tarda es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu, així com a punts de l'interior del quadrant nord-est. A banda, al final del dia es formaran intervals de núvols baixos a punts del sector central del litoral i del prelitoral que deixaran el cel localment mig ennuvolat.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta a Ponent i a les Terres de l'Ebre, i a la resta serà lleugerament més alta, si bé pujarà localment de manera moderada. La temperatura mínima voltarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i al prelitoral i litoral nord, i entre 17 i 22 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre 27 i 32 ºC a la resta del territori.