La Policia de Terrassa sorprèn tres conductors sense carnet en menys de cinc hores

Han estat dos conductors de vehicles i el d'una motocicleta

Redacció
24 d'agost del 2018
La Policia Municipal de Terrassa ha caçat tres conductors circulant per la ciutat sense carnet en menys de cinc hores. El primer, en un control rutinari a l’avinguda de Can Jofresa, a les 20.30 hores del passat dimecres. Van aturar una motocicleta i en consultar les dades, mai havia obtingut el carnet de conduir necessari. El van denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit.

A més, se li va immobilitzar el vehicle i una altra persona va conduir. Gairebé tres hores i mitja després, va arribar el segon. A l’avinguda del 22 de juliol, es va detectar un vehicle conduint de forma anòmala. Una unitat el va seguir per alguns carrers i, ja amb el turisme aturat i fetes les comprovacions de les dades, van saber que l'home al volant no havia obtingut mai cap carnet de conduir. El van denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit i se li va immobilitzar el cotxe. 

Per últim, a l'1 de la matinada al carrer de Roig Ventura d'aquest dijous, van identificar el conductor d'un turisme i es va comprovar que circulava amb el carnet de conduir retirat per ordre judicial i que no havia realitzat el curs de reeducació i sensibilització viària.

Els agents van escorcollar l'interior del vehicle i van trobar una bossa de plàstic amb 7,5 grams de marihuana, fet pel qual se’l va denunciar per infringir la Llei de Salut Pública, a banda del delicte imputat per circular sense el carnet de conduir en regla.