Un conductor sense carnet protagonitza una persecució policial a Terrassa

Després d'estavellar-se contra un vehicle estacionat va fugir corrents

Redacció
23 d'agost del 2018
La Policia Municipal de Terrassa va detenir el passat dimecres, passada la mitjanit, el conductor d'una furgoneta que va fugir d'un cotxe policial i va protagonitzar una persecució pel nord-est de la ciutat. L'avís el van rebre a les 0.30 hores i era que una furgoneta circulava en direcció prohibida, a gran velocitat i fent derrapatges pel carrer de Solsona.

Una patrulla el va localitzar per la carretera de Castellar i van requerir al conductor que s’aturés, però el conductor va continuar la marxa, passant un semàfor en vermell i girant en direcció al carrer de Castellsapera, en direcció al carrer de la Mola. La fugida va continuar a gran velocitat per l’avinguda del Vallès, a la qual es va incorporar sense respectar el senyal de cediu el pas, passant els semàfors en vermell, i va seguir pel carrer de Montcau.

Finalment, el conductor va tornar a l’avinguda del Vallès des del carrer del Cavall Bernat i va col·lidir amb un vehicle que es trobava estacionat al lateral de la via. En aquest moment, el conductor va abandonar el vehicle al mig de la calçada i va fugir corrent per la vorera fins a introduir-se en un bloc de pisos trencant d’un cop de peu la porta d’entrada i el vidre, al barri de Sant Llorenç.

Els agents, que el seguien de prop, van accedir al domicili i el van detenir. El conductor fugit presentava una actitud molt agressiva i es va comprovar que no disposava de permís de conduir i que presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques.

El detingut es va negar a realitzar les proves d’alcoholèmia obligatòries i els agents el van traslladar a la prefectura de la Policia Municipal. Aquesta persona serà investigada per diversos delictes i presentada davant de l’autoritat judicial.