La Piscina de Vallparadís, reobre després dels aiguats

Els forts aiguats van fer tancar l'equipament municipal

Redacció
20 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:44h
La piscina de Vallparadís de Terrassa.
La piscina de Vallparadís de Terrassa. | LaTorre
La Piscina municipal de Vallparadís reobre les seves portes, aquest dilluns 20 d'agost, amb total normalitat, després d'haver-se hagut de tancar per les intenses pluges de les darreres hores a Terrassa. La pluja va arrossegar sorra i vegetació i va malmetre l’aigua de la piscina i part de les seves instal·lacions.

Els serveis municipals han treballat el cap de setmana en la reparació dels desperfectes i aquest dilluns es reobre amb total normalitat, segons informa l'Ajuntament. 

L'episodi de forts aiguats viscuts el passat divendres a Terrassa va fer que els serveis municipals rebéssin més de 60 incidències en quatre hores. En una hora van caure 70l/m2 a la ciutat, fet que va provocar diversos problemes als carrers i avingudes de la ciutat amb inundacions i arbres caiguts. 

Unes pluges que van acabar amb la vida d'un veí de Terrassa que van trobar sense vida a la riera del Palau a Rubí, arrossegat amb el seu vehicle des de Terrassa. 

La majoria d’incidències han estat relacionades amb les tapes aixecades d’embornals a diferents indrets de la ciutat, a incidències en la circulació i a la caiguda de branques i alguns arbres, a banda de l’entrada d’aigua als baixos d’alguns edificis i locals comercials.