Viu l'estiu a Terrassa, descobreix els plans per aquests dies

Podràs gaudir de comèdia o música

Banda de country Allwoods
Banda de country Allwoods | Cedida
21 d'agost del 2018
La programació d'estiu de l'Ajuntament de Terrassa no s'atura. Dins del programa d'activitats Fem Estiu aquests dies els terrassencs podran gaudir de d'activitats per a tota la familia, comèdia i música. 

Aquest dimecres 22 d'agost hi haurà un espectacle d'humor al parc de Gernika de Torre-sana (a ala zona pícnic). L’espectacle és a punt de començar. El festival ha contractat els serveis de l’empresa Wet Floor, amb més de 30 anys d’experiència. Una dona de la brigada de neteja és l’encarregada de condicionar l’escenari. Una tasca senzilla, que es convertirà en missió impossible abocada al desastre. Una comèdia eixelebrada que et farà perdre els nervis i morir te de riure!

El divendres 24 d'agost un concert amb Allwoods country band faran ballar el Parc dels Catalans a les 21.30h. Inspirats en la genuïnitat dels grans artistes de la música country americana apareix Allwoods al panorama musical a nivell nacional i internacional. Partint dels arranjaments del country més pur hi sumen la riquesa instrumental també dels artistes més nous i potents dels CMA (Country Music Association awards). Dalt de l’escenari trobarem a 6 músics, que ens donaran sens dubte l’espectacle, i la màgia per portar-nos d’extrem a extrem als Estats Units més musicals.