Els Bombers atenen 60 incidències en quatre hores a Terrassa

Una persona ha mort ofegada a la riera del Palau

Imatge d'un arbre arrencat durant els aiguats a Terrassa.
Imatge d'un arbre arrencat durant els aiguats a Terrassa. | ADF Terrassa
Redacció
18 d'agost del 2018
Els serveis municipals han rebut avís de més de 60 incidències durant quatre hores per les fortes pluges que han caigut a Terrassa aquest divendres 17 d'agost. La Policia Municipal n’ha rebut 35 en menys d’una hora, en el moment àlgid de les precipitacions, que s’ha produït entre les 12.50 i les 13.45 hores, en què han caigut al voltant de 40 litres per metre quadrat.
 
La majoria d’incidències han estat relacionades amb les tapes aixecades d’embornals a diferents indrets de la ciutat, a incidències en la circulació i a la caiguda de branques i alguns arbres, a banda de l’entrada d’aigua als baixos d’alguns edificis i locals comercials.

La línia L10 dels autobusos urbans no ha pogut arribar a Les Fonts durant l’episodi de pluges, ja que no ha estat possible transitar per l’avinguda del Vallès al seu pas per sota del pont de la carretera de Rubí. Precisament a la riera del Palau al seu pas per Rubí s'ha trobat el cos sense vida d'un home que hauria estat arrossegat des de Terrassa. 

Els serveis municipals treballen hores d’ara per restablir la normalitat i atendre totes les incidències rebudes. El servei d’atenció ciutadana 010 està en funcionament fins que es desactivi l’alerta del Pla d’Emergències Municipal, que ha activat l’alcalde accidental, Marc Armengol, a les 13.50 hores d’aquest divendres.