Detenen dues persones per robatoris amb força al Centre i al Roc Blanc

Van entrar a robar a una botiga del carrer de Gavatxons i a un establiment de la carretera de Martorell

Redacció
17 d'agost del 2018
La Policia Municipal ha detingut els autors de dos robatoris amb força al Centre i al barri del Roc Blanc durant les matinades de dimecres i de dijous. A les 04.03 hores de la matinada del dimecres, dia 15 d’agost, la Policia va rebre la trucada d’un ciutadà informant que havien forçat la porta d’una botiga de roba del carrer de Gavatxons.

La patrulla que es va personar al lloc va comprovar que, efectivament, s’havia forçat la porta de vidre de l’entrada a l’establiment i s’havien endut el calaix de la caixa registradora. La responsable de la botiga va mostrar les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat als agents, els quals van poder identificar a l’autor dels fets, conegut en l’àmbit policial.

Aquesta informació va ser radiada a la resta d’unitats policials que es trobaven operatives, que van localitzar el presumpte autor del robatori quan es trobava caminant per la plaça de Catalunya en direcció al barri de Ca n’Anglada.

El detingut va ser traslladat a dependències policials en espera de ser presentat al Jutjat de guàrdia per un presumpte delicte de robatori amb força.

D’altra banda, a les 02.16 hores de la matinada del dijous, dia 16 d’agost, un ciutadà va trucar a la policia municipal per queixar-se dels sorolls que provenien d’unes naus ubicades a la carretera de Martorell, a l’alçada del carrer del Burot.

Una patrulla de la policia va observar una persona que sortia per la porta d’emergència d’un establiment de la carretera, el qual va fugir corrent en veure la presència policial, sent aturat per altres agents a la cruïlla del carrer de Núria amb el carrer de Sòria. Al lloc dels fets es va trobar una pota de cabra i estris utilitzats per forçar la porta d’entrada de l’establiment.

Aquesta persona va ser detinguda per un presumpte delicte de robatori amb força i també serà presentada davant l’autoritat judicial.